AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen

AEG zonnepanelen zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en geteste materialen en componenten. Daarmee biedt AEG de hoogste kwaliteit, een betrouwbaar rendement en een lange levensduur. Zonnig Groen heeft gekozen voor een merk dat hoge eisen stelt aan kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid. Wij bieden monokristallijne- en glas-glas zonnepanelen van AEG.

Soorten AEG zonnepanelen

Alle AEG monokristallijne zonnepanelen die Zonnig Groent levert hebben een PERC-coating. PERC staat voor ‘Passivated Emitter Rear Cell’. Met deze coating is de cel-efficiëntie meer dan 20%, waarmee de prestatie van de zonne-installatie wordt vergroot. Door een zij-, voor- en achtercoating wordt de zonnecel-efficiëntie van het monokristallijn silicium verhoogd.

Er vindt een hogere absorptie van licht plaats. De zonnepanelen hebben dus ook een uitstekende dekking bij weinig licht. Tevens is hierdoor een kleiner oppervlak aan zonnecellen nodig (tot -11%).

Meer informatie over de verschillende AEG zonnepanelen:

AEG Glas-Glas zonnepanelen

Het vermogen van dit type zonnepaneel is 330 Wp. Het mooie van glas-glas zonnepanelen is dat ze doorzichtig zijn, ook het achterste glas. Glas-glas zonnepanelen leveren ook meer rendement op. Daarnaast is de degradatie bij dubbel glas zonnepanelen veel minder dan bij glas-folie zonnepanelen.

Meer informatie over de AEG Glas-Glas zonnepanelen:

Benieuwd naar jouw besparing?
Vraag dan nu een offerte aan.

Ook verdienen met zonnepanelen?

  • Verdien gemiddeld €800 per jaar
  • Voordeel door btw teruggave

  • 100% klanttevredenheid en garantie