GROEN EN DUURZAAM OPLADEN  

Assortiment zonnepanelen

Welke laadpalen bieden wij aan in ons assortiment?

Bij Zonniggroen zetten we ons in voor een duurzamere toekomst met slimme energieoplossingen. We begrijpen hoe essentieel het is om een betrouwbare en efficiënte laadoplossing voor uw elektrische voertuig te hebben. Daarom bieden wij alleen de hoogste kwaliteit laadpalen die niet alleen zorgen voor een snelle en veilige oplaadervaring, maar ook bijdragen aan een groenere planeet. Ons zorgvuldig geselecteerde assortiment bestaat uit de meest geavanceerde modellen, ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw levensstijl en uw energieverbruik te optimaliseren. Kies voor Zonniggroen, waar innovatie en duurzaamheid samenkomen.

Welke laadpalen vindt u in ons assortiment?

Zaptec Laadoplossingen

Zaptec is een toonaangevend merk in de markt van elektrische voertuiglaadstations, dat bekend staat om zijn innovatieve en krachtige laadoplossingen. Als een Noors bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van geavanceerde laadtechnologieën, biedt Zaptec een breed scala aan producten die zowel voor thuisgebruik als voor professionele installaties geschikt zijn. De laadstations van Zaptec zijn ontworpen met een focus op duurzaamheid en efficiëntie, waardoor ze een ideale keuze zijn voor elektrische voertuigeigenaren die op zoek zijn naar betrouwbare en snelle laadoplossingen.

Zaptec laadpaal

Wallbox Laadoplossingen

Wallbox staat bekend om zijn innovatieve laadoplossingen voor elektrische voertuigen die een perfecte balans bieden tussen prestatie, design en gebruiksgemak. Als een internationaal erkend Spaans merk, heeft Wallbox zich snel gevestigd als een van de leiders in de EV-laadindustrie. Met een focus op slimme laadtechnologieën, bieden Wallbox laadstations gebruikers de mogelijkheid om hun laadervaring te optimaliseren via een mobiele app, waardoor ze controle hebben over laadsnelheden, tijdschema’s en energieverbruik. Hun commitment aan milieuvriendelijke oplossingen en het verminderen van de CO2-voetafdruk maakt Wallbox een uitstekende keuze voor EV-eigenaren wereldwijd.

Alfen Laadoplossingen

Alfen biedt geavanceerde laadstations voor elektrische voertuigen, bekend om hun robuustheid en veelzijdigheid. Als een toonaangevend Nederlands bedrijf in de energietransitie, levert Alfen niet alleen laadstations maar ook geïntegreerde energieoplossingen. Hun laadstations, geschikt voor zowel thuisgebruik als commerciële toepassingen, staan bekend om hun betrouwbaarheid en de mogelijkheid om te integreren met slimme energienetwerken.

Zappi Laadoplossingen

Zappi, door Myenergi ontwikkeld, onderscheidt zich door zijn eco-vriendelijke laadoplossingen die naadloos integreren met hernieuwbare energiebronnen. Deze slimme laadstations zijn ontworpen voor diegenen die hun elektrische voertuig willen laden met zonne-energie of windenergie, waardoor het een uitstekende keuze is voor milieubewuste EV-eigenaren.

ABB Laadoplossingen

ABB is een wereldleider op het gebied van elektrificatieproducten en biedt een van de meest uitgebreide reeksen EV-laadstations op de markt. Van compacte, snelle thuislaadstations tot krachtige oplossingen voor openbaar laden en commercieel gebruik, ABB’s technologieën zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van een snelgroeiende EV-markt, met een focus op duurzaamheid en innovatie.

ABL Laadoplossingen

ABL, een Duits bedrijf met een lange geschiedenis in elektrische producten, biedt betrouwbare en duurzame laadstations voor elektrische voertuigen. Hun producten zijn ontworpen met een focus op gebruiksgemak en veiligheid, waardoor ze een uitstekende optie zijn voor zowel thuisgebruik als openbare laadinfrastructuur.

Easee Laadoplossingen

Easee, uit Noorwegen, brengt design en functionaliteit samen in hun laadrobots. Deze compacte en slimme laadoplossingen zijn aanpasbaar in kleur en design, waardoor ze niet alleen praktisch zijn maar ook esthetisch aantrekkelijk. Easee’s producten zijn gericht op het vereenvoudigen van het laadproces, met een sterke nadruk op duurzaamheid.

Evbox Laadoplossingen

EVBox, een leider in EV-laadtechnologie, biedt een breed scala aan laadoplossingen die geschikt zijn voor alle soorten elektrische voertuigen. Hun missie om elektrisch rijden toegankelijk te maken voor iedereen weerspiegelt in hun productontwerp, dat gebruikersgemak en duurzaamheid combineert.

Mennekes Laadoplossingen

Mennekes is een pionier in de ontwikkeling van laadoplossingen voor elektrische voertuigen en is wereldwijd erkend voor zijn bijdrage aan de standaardisering van EV-laadconnectoren. Het Duitse bedrijf ontwikkelt hoogwaardige laadstations die bekend staan om hun betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Mennekes-producten zijn ontworpen om een breed scala aan laadbehoeften te ondersteunen, zowel voor thuisgebruik als voor commerciële en openbare laadinfrastructuur.

SolarEdge Laadpalen

SolarEdge, een wereldleider in slimme energietechnologie, brengt innovatie naar het opladen van elektrische voertuigen met hun geavanceerde EV-laadstations. Deze laadpalen zijn ontworpen om naadloos te integreren met SolarEdge’s thuisenergiesystemen, waardoor gebruikers niet alleen hun voertuig efficiënt kunnen opladen maar ook hun energieverbruik kunnen optimaliseren door gebruik te maken van zonne-energie. SolarEdge laadpalen staan bekend om hun hoge efficiëntie, gebruiksgemak en de mogelijkheid om via een app het laadproces te monitoren en te beheren, waardoor ze een perfecte keuze zijn voor milieubewuste EV-eigenaren.

Goodwe Laadpalen

Goodwe, een gerenommeerde fabrikant van zonne-energieomvormers, breidt zijn expertise uit naar de EV-laadmarkt met het aanbieden van hoogwaardige laadpalen. Deze laadstations zijn ontworpen om de overgang naar groene energie te ondersteunen, door het mogelijk te maken elektrische voertuigen op te laden met zonne-energie direct vanaf het dak. Goodwe’s laadpalen zijn uitgerust met slimme technologieën die gebruikers in staat stellen hun laadvoorkeuren aan te passen, de laadsnelheid te optimaliseren en de totale energiekosten te verlagen. Met een focus op duurzaamheid en efficiëntie, zijn Goodwe laadpalen een uitstekende optie voor iedereen die zijn impact op het milieu wil minimaliseren terwijl hij geniet van de voordelen van elektrisch rijden.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag dan nu een offerte aan.

Laadpalen van Zonniggroen

  • Altijd Opgeladen, Altijd Klaar voor Vertrek.

  • Groen opladen, Minder
    energieverbruik.  

  • Betrouwbaarheid in Elke Rit. 

  •  Servicegericht, Klanttevredenheid
    Gegarandeerd.