DMEGC zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen zijn betrouwbare en betaalbare zonnepanelen van de fabrikant DMEGC Solar Energy. Als onderdeel van DMEGC Magnetics, de grootste magneetfabrikant van de wereld, hebben zij een uitstekende reputatie.

Omdat DMEGC de hele productieketen zelf in beheer heeft is de bouwkwaliteit bovengemiddeld goed. Daardoor zijn deze middensegment zonnepanelen in korte tijd zeer populair geworden.

Soorten DMEGC zonnepanelen

Wij plaatsen monokristallijne all black 330Wp en 370Wp zonnepanelen van DMEGC. De 370Wp-versie heeft een hogere opbrengst en kan dus meer stroom opwekken. De innovatieve halve cel technologie van DMEGC zonnepanelen zorgt ervoor dat het opbrengstverlies minimaal is. Ook bij minder weer, zoals diffuus licht of bewolking, blijven de zonnepanelen daardoor goed presteren.

Deze betrouwbare en betaalbare panelen hebben een opbrengstgarantie van 25 jaar (80,2%). Door de compleet zwarte uitstraling van de zonnepanelen zien ze er strak en stijlvol uit. Alle DMECG panelen hebben een fabrieksgarantie van 12 jaar.

Meer informatie over onze DMEGC zonnepanelen:

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag dan nu een offerte aan.

0
DMEGC zonnepanelen geïnstalleerd door zonniggroen

Ook verdienen met zonnepanelen?

  • Verdien gemiddeld € 1200,- per jaar

  • Gegarandeerd de beste Prijs

  • Binnen 2-6 weken geinstalleerd