Assortiment zonnepanelen

Assortiment zonnepanelen

Ruim assortiment zonnepanelen.
Bij Zonniggroen leveren wij een ruim assortiment zonnepanelen met de beste. Voor alle door ons geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Welke zonnepanelen zitten in ons assortiment?

AEG zonnepanelen

AEG is het A-merk zonnepanelen dat wij bieden. Dit hoogwaardige merk wordt bij Zonnig Groen het meest gekozen. AEG Solar Solutions zonnepanelen is onderdeel van AEG, het bekende Duitse merk in de consumentenelektronica.

AEG Zonnepaneel

DMEGC Solar zonnepanelen

DMEGC zonnepanelen zijn betrouwbare en betaalbare zonnepanelen van de fabrikant DMEGC Solar Energy. Als onderdeel van DMEGC Magnetics, de grootste magneetfabrikant van de wereld, hebben zij een uitstekende reputatie.

AIKO Solar zonnepanelen

AIKO Solar, opgericht in 2009, is een prominente producent van zonnecellen, bekend om zijn focus op innovatie en partnerschappen. Hun N-Type All Back Contact (ABC) celtechnologie is een zilvervrije, efficiënte doorbraak, met een esthetisch volledig zwart paneel dat tot 23% efficiëntie biedt door optimaal lichtabsorptie. In 2021 domineerde AIKO de wereldmarkt in PERC- en bifaciale cellen verzendingen. Aiko heeft met het gepatenteerde All Black Contact Technologie een van de mooiste zonnepanelen in de markt op dit moment.

Aiko Solar

JA Solar zonnepanelen

JA Solar is een gevestigde naam in de branche en één van de grootste fabrikanten van zonnepanelen ter wereld. Zij verkopen hun zonnepanelen wereldwijd in meer dan 120 landen waardoor ze als hoogwaardige fabrikant de vierde plaats innemen op de Tier 1 lijst.

Ja Solar

Jinko solar  zonnepanelen

Met al meer dan 130GW aan geleverde zonnepanelen is Jinko Solar een van de grootste zonnepanelen fabrikanten ter wereld. Het merk heeft daarmee een prominente plek verworven op de Tier 1 lijs

 

LONGI solar  zonnepanelen

Longi Solar is van oudsher ’s werelds grootste leverancier van zonnecellen en heeft zich al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling van hoogwaardige panelen. Ze zijn trendsetter in nieuwe celtechnologieën en zijn terecht door Bloomberg op de Tier 1 lijst geplaatst vanwege hun consistente productie van innovatieve, hoogwaardige zonnepanelen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag dan nu een offerte aan.

Ook verdienen met zonnepanelen?

  • Verdien gemiddeld € 1200,- per jaar

  • Gegarandeerd de beste Prijs

  • Binnen 2-6 weken geinstalleerd