Goedkope energie met zonnepanelen?

Goedkope energie met zonnepanelen?

Goedkope energie, is dit mogelijk? Het aanschaffen van zonnepanelen is natuurlijk een investering. Je wilt dan uiteraard ook weten of je goedkoper uit bent met de aanschaf van zonnepanelen.

Het rendement dat je behaalt uit de stroom die je zelf opwekt is erg aantrekkelijk. Door zonnepanelen aan te schaffen ga je duurzaam om met energie én met de groei van je eigen vermogen. De investering alleen levert je aanzienlijk meer op dan wanneer je dit spaargeld op de bank laat staan.

De “win-win” situatie

Allereerst ben je zelf degene die stroom opwekt voor jouw eigen huishouden. Je gaat dus zelf energie opwekken die je eerst afnam van jouw energieleverancier. Dit is een bekende “win-win” situatie voor jou én het milieu. Je wekt groene energie op die je afstreept tegen de energie die je aan het stroomnet levert. Dit is ook wel bekend al de salderingsregeling. Hiermee betaal je voor jouw eigen verbruik van groene stroom geen KWh prijs. Het aanschaffen van zonnepanelen is niet alleen financieel een verstandige investering, maar ook voor de toekomst van onze planeet!

Terugverdienen van jouw investering

Hoe snel je jouw zonnepanelen terugverdient hangt af van hoe hoog jouw rendement is. Hoe hoger dit rendement, hoe sneller je de zonnepanelen hebt terugverdient. Daarnaast is het zo dat wanneer je rendement hoog is, jouw besparing dit ook zal zijn!

Bij Zonnig Groen kiezen wij altijd voor kwaliteit. Hierdoor werken wij alleen samen met aanbieders die kunnen garanderen dat je na 25 jaar nog minimaal 80% rendement hebt. Hierdoor kunnen wij je garanderen dat jouw zonnestroominstallatie uiteindelijk zal zorgen voor “goedkope energie” in vergelijking tot het afnemen van een energieleverancier met grijze stroom.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag dan nu een offerte aan.

Ook verdienen met zonnepanelen?

  • Verdien gemiddeld € 1200,- per jaar

  • Gegarandeerd de beste Prijs

  • Binnen 2-6 weken geinstalleerd