Over Ons

Over ons

ZonnigGroen een Familiebedrijf met Visie

Welkom bij Zonniggroen, waar innovatie en duurzaamheid hand in hand gaan met familiewaarden en ondernemerschap. Opgericht door een dynamisch duo, zoon Bjorn en vader Adriaan, belichaamd Zonniggroen de perfecte synergie tussen jonge energie en ervaren wijsheid. Onze reis begon met een gedeelde passie voor het milieu en de onwrikbare overtuiging dat we samen een verschil kunnen maken.

Bij Zonniggroen draait alles om vooruitgang. “Stilstaan is achteruitgaan” is ons motto. Daarom zetten we ons elke dag in voor innovatie en verbetering. We streven ernaar om onszelf en onze producten continu te verbeteren, zodat we niet alleen voldoen aan de huidige normen en verwachtingen, maar deze ook overtreffen.

Hard werken zit in ons DNA. Geïnspireerd door de toewijding en het vakmanschap van zowel Bjorn als Adriaan, werkt ons team onophoudelijk aan het ontwikkelen van duurzame oplossingen die bijdragen aan een groenere toekomst. Wij geloven dat door te blijven innoveren en ons te blijven onderscheiden, we een blijvende impact kunnen maken op zowel onze gemeenschap als de planeet.

Bij Zonniggroen zijn we meer dan een bedrijf; we zijn een familie die groot droomt en hard werkt om die dromen te realiseren. We nodigen u uit om deel uit te maken van onze reis. Samen kunnen we een zonnige en groene toekomst tegemoet gaan.

Welkom in de familie, welkom bij Zonniggroen.

Onze Kernwaarden

Onze Kernwaarden

”Tracht niet een persoon van succes te zijn, maar probeer liever een persoon van waarden te zijn”

  • Innovatie: We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om duurzaamheid te bevorderen en te integreren in alles wat we doen.

  • Hard werken: We zijn toegewijd aan onze doelen en werken onvermoeibaar om deze te bereiken.

  • Familie: We behandelen elk lid van ons team en onze gemeenschap met dezelfde zorg en respect als we voor onze eigen familie zouden hebben.

  • Duurzaamheid: We streven ernaar om op een verantwoorde manier zaken te doen, met het oog op de toekomst van onze planeet.

Onze Missie en Visie

Onze Missie en Visie

Bij Zonniggroen geloven we in het creëren van een toekomst waarin duurzaamheid centraal staat. Onze missie is om innovatieve, groene oplossingen toegankelijk te maken voor iedereen – van individuen tot grote organisaties. We streven ernaar de wereld stap voor stap groener te maken, door producten en diensten aan te bieden die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor onze klanten.

Ontmoet het team

Achter elke succesvolle onderneming staat een toegewijd team, en bij Zonniggroen is dat niet anders. Maak kennis met de mensen die onze visie tot leven brengen:

Bjorn Versteegen

Medeoprichter & CEO

Adriaan Versteegen

Medeoprichter & CEO

Kristel Van De Goor

Administratief mederwerker

Deveny Peeters

Accountmanager 

Sterre Versteegen

Backoffice medewerker

Sluit je bij ons aan?

Ben je gepassioneerd over duurzaamheid en wil je bijdragen aan een groenere toekomst? Zonniggroen is altijd op zoek naar gelijkgestemden om ons team te versterken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te verkennen.

Waarom kiezen voor Zonniggroen?

Waarom kiezen voor Zonniggroen?

Kiezen voor Zonniggroen betekent kiezen voor een partner die zich inzet voor duurzaamheid, innovatie en kwaliteit. We zijn er trots op dat we onze klanten niet alleen producten en diensten van hoge kwaliteit bieden, maar ook de kennis en ondersteuning om duurzamere keuzes te maken in hun dagelijks leven en bedrijfsvoering.

  • Duurzaamheid: Kiezen voor Zonniggroen betekent een keuze maken voor een partner die zich sterk inzet voor een duurzame relatie.

  • Innovatie: Zonniggroen zet zich in voor innovatie in hun producten en diensten.

  • Kwaliteit en ondersteuning: Het bedrijf biedt niet alleen producten en diensten van hoge kwaliteit, maar ook kennis en ondersteuning.

Tja we doen het best goed

Wat klanten over ons zeggen

Wat klanten over ons zeggen

Wat een toppers zijn die mannen van zonniggroen BV!
Afspraak is afspraak en ze liggen perfect op de door uzelf in overleg met hen gekozen plaats en werken fantastisch, een echte aanrader om hen in de arm te nemen, grote complimenten jongens!

Wilko Heesakkers

Snel geleverd en geplaatst, scherpe prijs en gedaan wat vooraf is afgesproken! 👍🏻

Ralph Verstappen

Heel erg goed en snel geholpen met 3 aircos en een warmtepomp. Ook na de installatie rechtstreeks contact met de installateur, erg fijn voor vragen achteraf.

Bas Zalmstra
Fijne ervaring met dit Brabantse bedrijf, gemoedelijk maar professioneel. Goed op mijn wensen geanticipeerd bij de aanleg van met name de stroomkabel naar de meterkast.
Kees Krijntjes
de zonnepalen werken goed , en de app is heel overzichtelijk
Harrie Verbeek
Een jaar geleden zijn bij ons 10 zonnepanelen geplaatst. Dit na een goede voorlichting over de mogelijkheden. Het plaatsen werd zeer professioneel uitgevoerd. Wij zijn zeer tevreden en hebben Zonniggroen bij meerdere bekenden aanbevolen.
Ger litjens

Prima ervaring, snelle levering heldere communicatie en keurige installatie zonder problemen. Systeem werkt nu bijna een jaar perfect en levert zoals verwacht. Top! Zou zeker nogmaals gebruik maken van hun diensten.

Aleksander