Collectief kopen van zonnepanelen

Collectief kopen van zonnepanelen

Zonnepanelen collectief inkopen is vaak een uitstekende optie als je geld wilt besparen op de aanschaf van zonnepanelen. In de afgelopen jaren zijn de prijzen van zonnepanelen fors lager geworden, terwijl zij aanzienlijk meer rendement opleveren. Ook zonder subsidie is het collectief kopen van zonnepanelen hierdoor een financieel aantrekkelijke optie.

Slimme investering

Het collectief aanschaffen van zonnepanelen is echter niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Je bespaart fors op de kosten van jouw energierekening, omdat zonnepanelen tegenwoordig een zeer interessant rendement opleveren. Hierdoor verdienen de zonnepanelen zichzelf altijd terug binnen afzienbare tijd.

Het financiële voordeel is zelfs zo groot, dat je verzekerd bent van een hoger financieel rendement dan bij de gemiddelde spaarrekening. Daarnaast hoef je geen rekening te houden met prijsstijgingen van de door jou duurzaam opgewekte elektriciteit. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Zonnepanelen collectief aanschaffen wordt zo wel heel aantrekkelijk!

Collectieven bij Zonnig Groen

Bij Zonnig Groen kun je kiezen uit een breed assortiment aan producten op het gebied van zonnepanelen. De meeste van onze klanten geven de voorkeur aan monokristallijn panelen, die erg populair zijn en bekend staan om hun donkere kleur. Natuurlijk kun je ook kiezen voor polykristallijn zonnepanelen, die goedkoper zijn en een blauwere tint hebben.

Uiteraard bieden wij zowel zonnepanelen voor plaatsing op een schuin dak als op een plat dak. Onze experts beoordelen de optimale plaatsingswijze voor jouw specifieke situatie en zorgen ervoor dat je het optimale rendement haalt uit je zonnepanelen. Combinaties van verschillende typen daken is ook een optie, als dat gezien de situatie nodig is. Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag dan nu een offerte aan.

Ook verdienen met zonnepanelen?

  • Verdien gemiddeld € 1200,- per jaar

  • Gegarandeerd de beste Prijs

  • Binnen 2-6 weken geinstalleerd