Wat staat er in onze offerte?

Wat staat er in onze offerte?

Zonnig Groen levert alleen de beste kwaliteit zonnepanelen. Voor alle door Zonnig Groen geleverde zonnepanelen garanderen wij een maximaal rendement. Dit houdt in dat onze zonnepanelen na 25 jaar nog steeds minimaal 80% van het bij installatie gegarandeerde vermogen aan elektriciteit opleveren.

Graag een offerte van Zonnig Groen ontvangen? Dan is het goed om te weten dat de offerte die wij uitbrengen is opgemaakt op basis van de informatie die door jou is verstrekt bij de aanvraag. Dit bestaat uit informatie over het dak, gewenste energiebehoefte, budget en andere wensen. Elke offerte bevat het type en aantal zonnepanelen, de omvormer, installatie, garantie, het verwachte rendement en de terugverdientijd.

Monokristallijne zonnepanelen in ons assortiment

Zonnepanelen zijn gemaakt van het natuurproduct silicium. De zonnepanelen, ook wel modules, worden gemaakt van verschillende zonnecellen welke met elkaar verbonden worden en geklemd zijn tussen beschermglas en een steunplaat. Het gehele paneel is veelal omgeven met een aluminium frame.

Bij Zonnig Groen bieden wij polykristallijne en monokristallijne zonnepanelen aan. De meeste zonnepanelen die wij in ons assortiment hebben zijn 100 x 165 cm. Er zijn afwijkende maten. Dit kun je altijd opvragen bij een van onze adviseurs! Per aanvraag wordt er gekeken hoeveel zonnepanelen er op jouw dak passen. Dit in combinatie met jouw energiebehoefte kunnen wij een advies uitbrengen over het aantal panelen dat je nodig hebt of mogelijkheid toe heeft. Hierbij worden de kosten van een omvormer, montage materiaal en installatie opgeteld tot een totaal prijsvoorstel.

Soort omvormer

Het kiezen van de juiste omvormer is essentieel om het maximale rendement op jouw investering te behalen. Wij werken met verschillende omvormers. Alle omvormers waar wij mee werken zijn zo ontworpen dat zij jarenlang functioneren. Wij bieden met de omvormer een gratis applicatie aan waarmee je op jouw telefoon of tablet jouw gegenereerde vermogen kunt uitlezen. Zo kun je zien wanneer jouw zonnepanelen het beste presteren en wat zij per dag voor jou betekenen.

Per zonnepaneel kan het verschillen hoeveel vermogen er gegenereerd kan worden. Het vermogen dat de omvormer moet verwerken bepaalt welke bij jou het beste past en op de offerte komt te staan.

Installatie op jouw dak

Wij hebben eigen erkende installateurs in dienst die de panelen voor je op het dak monteren. Zo kunnen wij altijd kwaliteit garanderen. Bijkomende voordelen, ten opzichte van installatie door een externe partij, voor jou zijn:

  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Geen discussie bij een gebrek door verkeerde montage
  • Verzekerd van een optimaal rendement
  • Veilige en vakkundige installatie
  • Wettelijke garantie op de montage

Het aansluiten op jouw energiemeter moet wettelijk altijd door een erkende installateur gebeuren.

Ons gratis voorstel

Wij maken graag voor je een gedetailleerd schriftelijk voorstel voor jouw persoonlijke situatie. Dit is geheel vrijblijvend en volledig gratis. Onze adviseurs zullen samen met jou het systeem op maat ontwerpen op basis van je behoeften, het soort dak, de ligging van jouw huis en je financiële doelen.

Ons vrijblijvende voorstel geeft een overzicht van de omvang van een zonnepaneelsysteem inclusief omvormer, montagemiddelen, installatie door gecertificeerde monteurs en eventuele collectiviteitskortingen.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?
Vraag dan nu een offerte aan.

Ook verdienen met zonnepanelen?

  • Verdien gemiddeld € 1200,- per jaar

  • Gegarandeerd de beste Prijs

  • Binnen 2-6 weken geinstalleerd